Choď na obsah Choď na menu
 


Prvá repríza v Mokroluhu

9. 3. 2015

Prvú reprízu „VRECA“ sme odohrali v Mokroluhu

     V slnkom zaliatu nedeľu 08.03.2015 sme vycestovali do obce Mokroluh, aby sme tam odohrali prvú reprízu našej najnovšej divadelnej hry „Už sú všetci v jednom vreci“. Na sviatok MDŽ starosta obce Marián Beňa pozval do sály kultúrneho domu nielen ženy, ale aj mužov a deti. A tých prišlo veru neúrekom. Medzi prítomnými divákmi bol aj riaditeľ Hornošarišského osvetového strediska Mgr. art. Juraj Bochňa.
     Zamotaný dej hry s vtipnými výstupmi neraz rozosmial divákov v sále kultúrneho domu a takáto dobrá nálada sa niesla aj počas celého divadelného predstavenia. Úprimné slová vďaky vyslovil na konci predstavenia starosta obce, ktorý poďakoval divákom za bohatú účasť na predstavení a všetkým herečkám odovzdal krásny kvet.
     Pán starosta, ďakujeme Vám za krásne prijatie vo Vašej obci. Ďakujeme za pomoc pri príprave aparatúry, za chutné pohostenie, ktoré ste nám pripravili a za Vašu starostlivosť, ktorou ste nás zahŕňali od nášho príchodu, až po prianie šťastnej cesty domov! Niekedy nabudúce dovidenia...

 

vrece_mokroluh-062_resize.jpg

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Prvá repríza v Mokroluhu