Choď na obsah Choď na menu
 


V Šarišských Bohdanovciach sme odkryli kríž

19. 2. 2018

V Šarišských Bohdanovciach sme odkryli kríž

     V prvú pôstnu nedeľu (18.02.2018) prišiel pre nás autobus a vycestovali sme do farnosti Brestov, ktorej správcom je náš rodák duchovný otec Mgr. Pavol Štefurik. 
     Vo filiálke tejto farnosti Šarišské Bohdanovce sme v sále kultúrneho domu vystúpili s našou pôstnou divadelnou hrou „Odkrytý kríž“.
     Po tretíkrát sme prišli do tejto obce, aby sme prostredníctvom našej hry priniesli ľuďom zopár krásnych pôstnych zamyslení. So zatajeným dychom sledovali odohrávajúci sa príbeh na javisku nielen dospelí, ale aj deti. Hlboké myšlienky, podfarbené dynamickou hudbou a svetelným efektom, zanechali v obecenstve len tie najlepšie dojmy.
     V závere sa všetkým prítomným, ale predovšetkým divadelníkom poďakoval duchovný otec Pavol Štefurik. Poprial nám, aby aj v našich životoch vždy zvíťazilo dobro nad zlom, aby sme sa aj naďalej stretávali pri tejto krásnej divadelnej činnosti a zaželal nám veľa úspechov a šťastnú cestu domov. A starosta obce Šarišské Bohdanovce Peter Merkovský pripravil spolu s kolegami pre všetkých účinkujúcich chutné pohostenie wink

 

08_dsc_0051.jpg