Choď na obsah Choď na menu
 


Krížová cesta 2011 - Zborov

18. 4. 2011

  ...ukončili sme jarné turné...

 
     V mesiacoch marec a apríl absolvovala naša Mládežnícka divadelná skupina zo Zborova, v blízkych i vzdialených obciach, či mestách svoje prvé „divadelné turné“.
     S hranou Krížovou cestou sme sa predstavili v pôstnom období v Smilne, Stebníckej Hute a na Kvetnú nedeľu aj pred domácim publikom v Zborove.
     S muzikálom o svätom Františkovi a svätej Kláre „Brat Slnko a sestra Luna“, ktorý mal premiéru v Zborove minulého roku pred Vianocami, sme zavítali do Šarišských Bohdanoviec, kde nás milo privítal duchovný otec tejto farnosti a zároveň zborovský rodák Pavol Štefurik. Na pozvanie rehoľných sestier z rehole sv. Františka sme šírili posolstvo o sv. Františkovi v Prešove – Solivare.
     Nádherné pocity zo všetkých vystúpení si domov odnášali nielen naši herci, ale veríme, že naše vystúpenia boli silným zážitkom pre všetkých prítomných divákov.

     Už teraz vieme, že naše jarné turné, by nemalo byť pre Mládežnícku divadelnú skupinu zo Zborova zároveň aj posledným. V októbri by sme mali opäť zavítať do Prešova a potom uvidíme, ktoré divadelné dosky ešte na nás čakajú... 

 

Obrázok

 

 Milí herci mládežníckej divadelnej skupiny!

  
     Úspešne máme za sebou naše prvé divadelné turné. Počas niekoľkých týždňov sme spoločne cestovali po blízkych i vzdialených miestach, aby sme tak prezentovali naše ochotnícke umenie.
     Touto cestou by sme sa vám chceli úprimne poďakovať nielen za účinkovanie v hrách, ale aj za pomoc pri realizácií jednotlivých predstavení (zabezpečenie dopravy, chystanie aparatúry, rekvizít, kulís, kostýmov, príprava miestností na vystúpenie...).
     Ďakujeme aj vašim rodinám, že vás v tejto krásnej záľube podporujú a patria medzi fanúšikov našej divadelnej skupiny.       
      
 
V&R

  

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Krížová cesta v Zborove