Choď na obsah Choď na menu
 


Zborovské "ženi" už ovládli aj obec Olejníkov

24. 9. 2018

Zborovské „ŽENI“ už ovládli aj obec Olejníkov

    Ani zapršané a veterné počasie nezabránilo zborovským divadelníkom, aby v sobotu 22.09.2018 vycestovali na krásny autobusovo-divadelno-pracovný výlet do obce Olejníkov (okres Sabinov).
     Pred obecným úradom nás už netrpezlivo čakal pán starosta Imrich Drutarovský a hneď podal pomocnú ruku pri vykladaní aparatúry a kulís, bez ktorých sa pri našej divadelnej práci nezaobídeme.
     Po príprave sály kultúrneho domu naše herečky zahlásili pozvánku na divadelné predstavenie v šarišskom nárečí v miestnom obecnom rozhlase a potom sme už netrpezlivo očakávali príchod divákov. 
     O tom, že naša divadelná hra „Kec chcu ženi vladnuc“ zaujala divákov hneď od prvej chvíle, svedčili reakcie divákov v podobe smiechu a potlesku. Hercom sa príjemne hralo a potešilo ich vždy to, keď im publikum zatlieskalo.
     Po skončení divadelného predstavenia poďakoval pán starosta nielen hercom za príjemné pobavenie prostredníctvom divadelnej hry, ale aj divákom za návštevu tohto kultúrneho podujatia.
     Po chutnom občerstvení a príjemnom posedením s predstaviteľmi obce Olejníkov nás čakalo balenie aparatúry a vyše hodinová cesta domov. Počas nej sme videli v Sabinove nielen „Obchod na Korze“, ale aj krásnu prírodu nášho Východného Slovenska.

 

resize-of-kec-chcu-zeni-vladnuc-22092018-olejnikov-033.jpg

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Zborovské "ženi" už ovládli aj obec Olejníkov