Choď na obsah Choď na menu
 


Muzikál Brat Slnko a sestra Luna v Šarišských Bohdanovciach

3. 4. 2011

S muzikálom

„Brat Slnko a sestra Luna“ sme zavítali do Šarišských Bohdanoviec
 
     Na pozvanie duchovného otca farnosti Brestov, ktorým je náš rodák Mgr. Pavol Štefurik, sme v sobotu 02.04.2011 prišli do obce Šarišské Bohdanovce, aby sme tam odohrali muzikál „Brat Slnko a sestra Luna“.
     Už niekoľko dní pred vystúpením sme chystali na ďalekú cestu naše rekvizity, kostýmy, aparatúru, aby bolo v deň odchodu všetko pripravené. Posádka našich technikov vyštartovala už v ranných hodinách, a my ostatní popoludní. Výborná nálada v autobuse bola príčinou toho, že cesta nám ubehla veľmi rýchlo.
     Pred 17-tou hodinou začali do sály kultúrneho domu prichádzať diváci. Vo vstupe si mohli prezrieť divadelné nástenky, ktoré informovali o doterajšej činnosti našej divadelnej skupiny. Pani starostka obce Šarišské Bohdanovce Klaudia Peková pred vystúpením privítala všetkých hercov a zároveň aj divákov v zaplnenej sále. Po jej príhovore sa už začal pred očami divákov odohrávať príbeh o sv. Františkovi a sv. Kláre. Nielen výborné herecké výkony, ale aj piesne, tance roztlieskali prítomných a záverečná pieseň zdvihla divákov zo stoličiek.
     Po predstavení sa k nám prihovoril duchovný otec Pavol Štefurik, ktorý bol veľmi rád, že sme prišli do jeho farnosti a priniesli sme mu tak malý kúsok domova. Na záver svojho príhovoru nielen hercom, ale aj všetkým prítomným divákom udelil požehnanie.
     Za možnosť vystúpenia v Šarišských Bohdanovciach ďakujeme pani starostke Klaudii Pekovej, duchovnému otcovi Pavlovi Štefurikovi a všetkým dobrým ľuďom, ktorí sa podieľali na príprave výbornej večere a chutných koláčikoch J

     Dovidenia niekedy nabudúce...

  

Obrázok

 

 

Náhľad fotografií zo zložky BSSL v Šarišských Bohdanovciach

Komentáre

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.